Fanclub

Bent u fan maar niet geregistreerd, aarzel dan niet om onderstaand formuliertje in te vullen. Hieraan zijn geen kosten verbonden en het schept ook geen enkele verplichting!
De gegevens worden om privacyredenen afgeschermd.
U wordt geïnformeerd over optredens en andere voor de fans belangrijke zaken.                  
Aanmelden als fan van The Buddy's
Voor uw feestjes zowel privé als zakelijk zijn "The Buddy's" beschikbaar maar ook als u een cultureel luisteruurtje voor uw familie vrienden en kennissen wilt organiseren. Tijdens deze nostalgische jazzklanken kunt je zowel met de voetjes van de vloer of al luisterend deze muziek emotioneel meebeleven.
Contact voor een optreden of overige vragen

Swingjazz @ Tiliander

In het kader van Swinging@Tiliander verzorgden wij een optreden in Theatercafé van Tiliander op zondagmiddag 15 januari en zondag 19 november 2017.

Volle bak met geinteresseerd luisterend publiek. Een groot succes!!
Op zondag 15 april 2018 staat nog een optreden gepland.

 

Openbare repetities

Sinds 2011, repeteren The Buddy's openbaar op de lokatie:
Boshuis Venkraai  Bosweg 162  5062 SH Oisterwijk.

Op de donderdag vanaf 10.30 tot 12.30 uur.
We spelen in principe buiten met publiek maar bij koud of slecht weer gaan we binnen spelen. Als we verhinderd zijn staat dat op deze website. Dus kijken voor u  vertrekt. Het is en blijft een repetitie met fouten, herhalingen, afspraken, aanpassingen etc.

Op Hemelvaartsdag 5 mei 2016 vierden we het 5 jarig jubileum met een bijzonder Exclusief Openlucht Concert. 't Was prachtig weer met een traktatie voor onze fans en overige bezoekers.

     

Muziekvoorbeelden

My Buddy

Blue Blood Blues.

New Orleans Hula

 

We krijgen heel veel bedankjes voor de mooie muziek etc. We gaan dus door. Hieronder een leuk filmpje hierover. (Met dank aan Koen Koster)

 

Interview Buddy Theo

Buddy Theo werd geïnterviewd door Anita van Doorn die als journaliste verbonden is met het huis aan huis blad "DE UITSTRALING". In de editie Heukelom-Moergestel-Oisterwijk werd dit interview gepubliceerd. Het was een zeer prettig gesprek en de boodschap van "The Buddy's" werd prima overgebracht. Klik hier voor een onverkorte weergave.